Alpha

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Daarnaast is er ook een weekend waarin we elkaar een stuk beter leren kennen.

Alpha is een mooie en laagdrempelige manier om te leren wat het christelijke geloof inhoudt, en kun je zien hoe de mensen die de cursus geven daar zelf mee omgaan. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor en het is helemaal gratis!

De Alpha begint met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen. In kleine groepjes praat je over het onderwerp door en na afloop borrel je samen.

Voor wie?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Welkom!

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom bij de eerstvolgende Alpha-cursus. De volgende gaat 6 april 2017 van start. Mail naar alphawageningen@gmail.com voor meer informatie. Like ook de facebookpagina om updates te krijgen: https://www.facebook.com/studentalphawageningen/?fref=ts of bekijk nog dit filmpje: https://youtu.be/XLQZM1QwuUs