Avondprogramma

Het avondprogramma voor de AID in 2018 is nog niet bekend. Hieronder vind je het avondprogramma van de AID 2017, zodat je vast een indruk kan krijgen van het avondprogamma bij NSW in de AID.

Even bijkomen met een speciaalbiertje, een band en wat spelletjes of juist uit je dak gaan tijdens een tof feest? Onze avonden hebben alles voor een onvergetelijke AID!

 

Specialty beer night

De AID begint, en hoe beter om deze mooie week te beginnen dan met heerlijk bier! Kom bij ons chillen en geniet van verscheidene speciaalbieren. Met onze bierstempelkaarten kun je meerdere verschillende bieren proeven of uitdelen aan je groepsgenoten.

 

Band night

Vanavond kan je bij NSW ontspannen en relaxen. Zak met een biertje onderuit in een zitzak om bij te praten met je groepje, of dans juist op de muziek van een megachill bandje.

 

No pain, no game – game night

Een relaxte kroegavond bij NSW. Daag je groepje uit in een potje Mario Kart, Risk of Kolonisten van Catan. Versterk je teamband door tegen een ander groepje ten strijde te trekken met 30 Seconds. Moge de beste winnen!

 

Chocofrituroke

Chocoladefontein. Karaoke. Frituur. Vanavond is er bij NSW voor ieder wat wils! Geniet van je favoriete snacks, en breng je lievelingsnummer ten gehore. Dit wil je niet missen!

 

Palm Tree Party

Dinsdagavond bereikt de AID zijn feestelijke hoogtepunt met de Palm Tree Party in H41. Dj’s UOAK en Jean Juan brengen je in tropische sferen met de nieuwste deep en melodic house, omringd door majestueuze palmbomen.

 

Walk the NSWay – Whiskey and Cocktail Night

De laatste avond Off-Road! Kom langs voor lekkere drankjes en gezelligheid en vind de perfecte whiskey of cocktail voor jou en je groep! Laten we deze AID eindigen met de NSWay!