Avondprogramma

Het avondprogramma voor komend jaar is nog niet bekend. Vorig jaar zag het er zo uit:

Even bijkomen met een speciaalbiertje, een band en wat spelletjes of juist uit je dak gaan tijdens een tof feest? Onze avonden hebben alles voor een onvergetelijke AID!

 

Hop Holland Hop

Speciaalbieravond! Duik meteen, Hop, in die AID en geef er een gouden begin aan. Kom vanavond heerlijk speciaalbier proeven bij NSW! Blond, dubbel èn trippel speciaalbier. Welke kies jij?!

 

Chillin’ out loud

Vanavond kan je bij NSW ontspannen en relaxen. Zak met een biertje onderuit in een zitzak om bij te praten met je groepje, of dans juist op de muziek van een mega goede band, ‘Cheeses of Mexico’. Alles is er om Out Loud the Chillen!

 

Let the games begin

‘Let the games begin’, een relaxte kroegavond bij NSW. Daag je groepje uit in een potje tafelvoetbal of versterk je teamband door tegen een ander groepje ten strijde te trekken in de pubquiz, 30 seconds en Mario Kart. Moge de beste winnen!

 

Chocofrituroke

Chocoladefontein. Karaoke. Frituur. Vanavond is er bij NSW voor ieder wat wils! Geniet van je favoriete snacks, en breng je lievelingsnummer ten gehore. Dit wil je niet missen!

 

Victory’s fissa

Kom vanavond bij NSW en feest tot dat je er bij neervalt! Onze eigen DJ’s gaan er een mooi feest van maken zodat jullie er op los kunnen dansen! Bij deze Victory’s Fissa kom je als een kampioen, maar vertrek je als legende!

 

Final Countdown

De laatste avond van de AID, The Final Countdown, een cocktailavond. Wie wil nou niet deze laatste uren nog doorbrengen bij NSW onder het genot van een heerlijke cocktail?! Sluit de AID goed af en kom langs bij NSW!