Veelgestelde vragen

 

Heb je bij NSW ook verplichte avonden?

Aan het begin van het jaar is er de verenigingsintroductietijd (VIT). Dit bestaat uit ongeveer 3 avonden waarin je de vereniging en je jaargenoten leert kennen door het samen uitvoeren van opdrachten. Daarnaast is aansluitend het Kick-Off-weekend waar je bij moet zijn om de hele vereniging beter te leren kennen! Deze is van 15 tot 17 september.

Door het jaar heen wordt er van je verwacht dat je op de dinsdagavond aanwezig bent. Natuurlijk kun je een keertje missen, maar het is wel de bedoeling dat je er zo vaak mogelijk bent.

 

Moet ik per se christen zijn om bij NSW lid te kunnen worden?

Het motto van NSW is: ‘Christus kennen en Hem bekendmaken’. Onze activiteiten zijn er dan ook op gericht om te groeien in geloof en dit bekend te maken aan niet-christenen. Als je hieraan mee wilt doen, ben je welkom bij NSW. Je hoeft dus niet per se christen te zijn om lid te worden

 

Wanneer kan ik bij NSW langskomen om eens sfeer te proeven?

Tijdens de AID (18 t/m 23 augustus) en de intro-avonden (5 en 6 september) staan onze deuren wagenwijd open.
Door het jaar heen ben je ook welkom om een keer mee te komen, mail even naar abactis.nsw@gmail.com voor de mogelijkheden. Begin juni is er ook een open week. Op dinsdag 6 juni is er een mogelijkheid er al goed achter te komen wat NSW inhoudt en de sfeer te proeven.

 

Op welke dagen in de week zijn er NSW-activiteiten?

Dinsdag is elke week NSW-avond. Af en toe zijn er extra activiteiten op andere avonden.

 

Hoeveel geld ben ik nou kwijt als ik lid word?

De contributie is 156 euro per jaar. Verder komen er af en toe nog kosten bij voor weekenden, verenigingskleding en extra activiteiten. Die zijn optioneel.

 

Heeft NSW ook disputen?

Nee. Onze kringhuizen zijn vergelijkbaar met de disputen van andere verenigingen.