Enige tijd geleden heeft NSW, in samenwerking met de ICF, een bod uitgebracht op kerkelijk gebouw de Vredehorst. Bij deze geven we een update. Tot onze teleurstelling is het door NSW en ICF uitgebrachte bod is afgewezen. Op vrijdag 6 november hebben we ons bod uit mogen brengen. De PKN is hiermee in beraad gegaan. Er is besloten met een andere partij akkoord te gaan, deze partij bood simpelweg meer geld. Een tweede bod was niet mogelijk.

Als pand commissie en NSW zijn we hier natuurlijk teleurgesteld over. Echter, we zijn de afgelopen maanden onder de indruk geweest van hetgeen we met elkaar bereikten! Het enthousiasme binnen NSW en de grootte van het toegezegde bedrag verwonderde ons. We hebben met volle inzet en passie gedaan wat we konden en zijn dankbaar voor de ervaring die we hebben mogen opdoen. De teleurstelling is er, maar we zien ons gezegend als studentenvereniging in wie we voor elkaar mogen zijn en wie God voor ons is. We hebben gezien dat ons werk gesteund wordt, zowel financieel als in gebed. We willen iedereen die ons steunt hartelijk bedanken!