SPONSORMOGELIJKHEDEN

Navigators Studentenvereniging Wageningen sinds 1973

Acquisitie-brochure 2022/2023

NSW is de grootste christelijke studentenvereniging van Wageningen en heeft daarom ook veel te bieden. De vereniging bestaat uit een groot sociaal netwerk van zo’n 170 studenten met hart voor de stad. Dit biedt veel mogelijkheden voor geinteresseerden om samen te werken op het gebied van acquisitie. We bieden een aantal sponsorpakketten aan. Daarnaast kunt u ook kiezen voor losse advertentiemogelijkheden. 

Heeft u interesse, neem gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar acquisitie.nsw@gmail.com. We gaan graag met u in gesprek. 

Basis

- Banner op de verenigings-app
- Banner op de website (half-jaar)€75,-

Digitaal

- Banner op de verenigings-app
- Banner op de website (jaar)
- NSW promotie mail


€150,-

Compleet

- Banner op de verenigings-app
- Banner op de website (jaar)
- NSW promotie mail
- AID Logo op flyers
- TomTompagina

€325,-

Sponsorbericht:

  • SOCIE app: NSW heeft een besloten verenigings-app met ruim 200(oud-)leden die intensief gebruikt en gevolgd wordt door leden als communicatiemiddel. Het is mogelijk om in deze groep een afbeelding/ te plaatsen vanuit het Acquisitieprofiel, ter promotie van uw bedrijf. De kosten hiervoor zijn €25,-. 
 
  • NSW-mail: Om te verzekeren dat elk lid geinformeerd wordt over uw bedrijf, is het mogelijk om een sponsormail te sturen naar alle leden voor €50,-.
 

Banner:

Onze website www.navigatorswageningen.nl wordt vaak bekeken door (aspirant-)leden en andere geinteresseerden. NSW heeft een besloten verenigings-app met ruim 200(oud-)leden die intensief gebruikt en gevolgd wordt door leden als communicatiemiddel. Een advertentiebanner kan op de website en de app geplaatst worden voor €65,- per halfjaar en €120,- per jaar.

AID:
De Algemene Introductie Dagen worden georganiseerd voor en door studenten van Wageningen University en Aeres Hogeschool. Tijdens deze dagen maken aankomend studenten kennis met alles wat Wageningen te bieden heeft. Er wordt kennisgemaakt met de stad Wageningen, de campus en de verschillende studentenverenigingen. NSW is sterk betrokken bij de AID. Elk jaar doet ongeveer 95% van alle nieuwe studenten mee aan de AID. Voor €100,- kan er een logo van uw bedrijf op de flyer van NSW worden geplaatst. Deze flyer wordt zo veel mogelijk uitgedeeld aan (aankomend) studenten tijdens de AID en zal ook in de tasjes van de AID-deelnemers komen. Deze wordt aan meer dan 2000 studenten uitgedeeld.
 
TomTompagina:
De TomTom is een verenigingsblad dat tweemaal per jaar naar alle leden wordt verstuurd. De stukjes over leden, inclusief grappige quotes en leuke verhalen, worden altijd aandachtig gelezen. Het is mogelijk om uw bedrijfsnaam of -logo op een pagina te zetten voor een bedrag van €75,-
Brochure_acquisitie_NSW-1
Brochure Acquisitie NSW 2022.pdf

Sponsoren