7 april 2016

Veelgestelde vragen

Heb je bij NSW ook verplichte avonden?

Alvorens het collegejaar van start gaat, vindt de verenigingsintroductietijd (VIT) plaats, van 27 t/m 29 augustus. Dit bestaat uit 3 dagen waarop je de vereniging en je jaargenoten leert kennen door het samen uitvoeren van opdrachten. Daarnaast is aansluitend het Kick-Off-weekend waar je bij moet zijn om de hele vereniging beter te leren kennen!

Door het jaar heen wordt er van je verwacht dat je op de dinsdagavond aanwezig bent. Dan hebben we de verenigingsavond die meestal begint met eten met je kringhuis. Vervolgens gaan we kringen of hebben we een thema-avond. Natuurlijk kun je een keertje missen, maar het is wel de bedoeling dat je er zo vaak mogelijk bent.

Moet ik per se christen zijn om bij NSW lid te kunnen worden?

Het motto van NSW is: ‘Christus kennen en Hem bekendmaken’. Onze activiteiten zijn er dan ook op gericht om te groeien in geloof en dit bekend te maken aan niet-christenen. Als je hieraan mee wilt doen, ben je welkom bij NSW. Je hoeft dus niet per se christen te zijn om lid te worden

Wanneer kan ik bij NSW langskomen om eens sfeer te proeven?

Tijdens de eerste AID van 13 t/m 16 augustus, de tweede AID van 18 t/m 21 augustus of tijdens de introdag op 24 augustus staan onze deuren wagenwijd open.

Door het jaar heen ben je ook welkom om een avond langs te komen, mail even naar abactis.nsw@gmail.com voor de mogelijkheden. De deur van onze borrellocatie, Grintweg 324a te Wageningen, staat elke dinsdag vanaf 22.30 open. In mei en juni doen we mee met de Navigators Open Weken. Kom dan langs om erachter te komen wat NSW inhoudt en de sfeer te proeven.

Op welke dagen in de week zijn er NSW-activiteiten?

Dinsdag is elke week NSW-avond. Af en toe zijn er extra activiteiten op andere avonden.

Hoeveel geld investeer ik in mezelf en NSW als lid?

De contributie van NSW is 165 euro per jaar. Verder komen er af en toe nog kosten bij voor weekenden, verenigingskleding en extra activiteiten welke optioneel zijn.

Heeft NSW ook disputen?

Nee. Onze kringhuizen zijn wel vergelijkbaar met de disputen van andere verenigingen. In een kringhuis zit je met mensen uit verschillende jaarlagen.