Lid worden?

Deze studenten gingen je voor:

Sinds 2016 mag ik mij trots lid noemen van deze vereniging, afgezien van een jaar waarin ik in het buitenland was. De diepgaande gesprekken, de gezelligheid, maar bovenal de vele opgebouwde vriendschappen hebben mij doen besluiten om na dat jaar weer terug te komen naar deze prachtige vereniging!

Barteld

IMG_9817

NSW heeft mijn persoonlijke geloof veranderd. Ik ben door NSW op zoek gegaan naar God en Jezus. Ook heeft NSW geholpen om mijn plekje te vinden in Wageningen en dat heeft me hele mooie, diepe en gezellige vriendschappen opgeleverd!

Lotte

WhatsApp Image 2020-05-01 at 21.21.19

NSW heeft me ruimer naar de wereld laten kijken door alle open discussies over levensbeschouwing en Godsbeeld. Daarnaast heb ik door de vele verschillende activiteiten en het organiseren daarvan een grotere set aan vaardigheden en ervaringen om de rest van mijn leven mee te nemen.

Jeroen

Jeroen

Wil jij net als deze studenten een fantastische studententijd beleven waarin je uitgedaagd wordt om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk- als geloofsgebied? 

Word dan lid bij NSW!

Inschrijven of vragen stellen kan door langs te komen tijdens de AID, de introdag of door een mailtje te sturen naar abactis@navigatorswageningen.nl

Zoek je een slaapplek voor tijdens de AID? Mail dan naar aid@navigatorswageningen.nl! 

 

Verenigings Introductietijd (VIT)

NSW kent, net zoals de meeste andere studentenverenigingen in Wageningen, een Verenigings Introductie Tijd (VIT) van een aantal dagen + overnachting. Deelname aan de VIT is voor alle aspirant-leden verplicht, uitzonderingen hierop kunnen worden gemaakt in overleg met het verenigingsbestuur. Het doel van de VIT is om

  1. aspirant-leden kennis te laten maken met het karakter en de visie van de vereniging;
  2. aspirant-leden bekend te maken met alle rechten en verplichtingen van het lidmaatschap van de vereniging;
  3. het kweken van een onderlinge band tussen de aspirant-leden in de nieuwe jaarlaag.

Deelnemende aspirant-leden hoeven nooit te tekenen voor een geheimhoudingsplicht. 

 

Sponsoren