Lid worden?

Deze studenten gingen je voor:

Sinds 2016 mag ik mij trots lid noemen van deze vereniging, afgezien van een jaar waarin ik in het buitenland was. De diepgaande gesprekken, de gezelligheid, maar bovenal de vele opgebouwde vriendschappen hebben mij doen besluiten om na dat jaar weer terug te komen naar deze prachtige vereniging!

Barteld

IMG_9817

NSW heeft mijn persoonlijke geloof veranderd. Ik ben door NSW op zoek gegaan naar God en Jezus. Ook heeft NSW geholpen om mijn plekje te vinden in Wageningen en dat heeft me hele mooie, diepe en gezellige vriendschappen opgeleverd!

Lotte

WhatsApp Image 2020-05-01 at 21.21.19

NSW heeft me ruimer naar de wereld laten kijken door alle open discussies over levensbeschouwing en Godsbeeld. Daarnaast heb ik door de vele verschillende activiteiten en het organiseren daarvan een grotere set aan vaardigheden en ervaringen om de rest van mijn leven mee te nemen.

Jeroen

Jeroen

Wil jij net als deze studenten een fantastische studententijd beleven waarin je uitgedaagd wordt om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk- als geloofsgebied? 

Word dan lid bij NSW!

Bij NSW kan je lid worden tot en met 23 augustus 2021. Inschrijven of vragen stellen kan door langs te komen tijdens de AID, de introdag of door een mailtje te sturen naar abactis@navigatorswageningen.nl.

Van 26 t/m 28 augustus zullen de kennismakingsdagen voor nieuwe leden plaatsvinden, welke verplicht zijn om bij te wonen.  Kan je hier niet bij zijn? Mail dan even naar abactis@navigatorswageningen.nl voor een andere mogelijkheid om je inschrijving compleet te maken.

Sponsoren