LID WORDEN?

Wil jij net als andere studenten een fantastische studententijd beleven waarin je uitgedaagd wordt om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk- als geloofsgebied? 

Word dan lid bij NSW!

– Inschrijven of vragen stellen over de vereniging of het lid worden van NSW kan door een mailtje te sturen naar abactis@navigatorswageningen.nl

– Wij zij natuurlijk ook te vinden tijdens de introductieweek (AID) in Wageningen! Zoek je nog een slaapplek voor tijdens de AID? Mail dan naar de AIDcie aid@navigatorswageningen.nl zodat wij er een voor je kunnen regelen in een van onze verenigingshuizen.

– Ben je verhinderd tijdens de AID, maar wil je wel sfeer proeven bij NSW? Stuur een mailtje naar de abactis dan kunnen we kijken wat mogelijk is.

IMG_7518

Deze studenten gingen je voor:

Sinds 2016 mag ik mij trots lid noemen van deze vereniging, afgezien van een jaar waarin ik in het buitenland was. De diepgaande gesprekken, de gezelligheid, maar bovenal de vele opgebouwde vriendschappen hebben mij doen besluiten om na dat jaar weer terug te komen naar deze prachtige vereniging!

Barteld

IMG_9817

NSW heeft mijn persoonlijke geloof veranderd. Ik ben door NSW op zoek gegaan naar God en Jezus. Ook heeft NSW geholpen om mijn plekje te vinden in Wageningen en dat heeft me hele mooie, diepe en gezellige vriendschappen opgeleverd!

Lotte

WhatsApp Image 2020-05-01 at 21.21.19

NSW heeft me ruimer naar de wereld laten kijken door alle open discussies over levensbeschouwing en Godsbeeld. Daarnaast heb ik door de vele verschillende activiteiten en het organiseren daarvan een grotere set aan vaardigheden en ervaringen om de rest van mijn leven mee te nemen.

Jeroen

Jeroen

Zet de volgende data alvast in je agenda (2023):

  • AID:               18 t/m 23 augustus
  • VIT:                30 augustus t/m 3 september
  • Kick-off:        15 t/m 17 september

 

Verenigings Introductietijd (VIT):

NSW kent, net zoals de meeste andere studentenverenigingen in Wageningen, een Verenigings Introductie Tijd (VIT) van een aantal dagen + overnachting. Deelname aan de VIT is voor alle aspirant-leden verplicht, uitzonderingen hierop kunnen worden gemaakt in overleg met het verenigingsbestuur. Het doel van de VIT is om aspirant-leden kennis te laten maken met het karakter en de visie van de vereniging; aspirant-leden bekend te maken met alle rechten en verplichtingen van het lidmaatschap van de vereniging; het kweken van een onderlinge band tussen de aspirant-leden in de nieuwe jaarlaag. Deelnemende aspirant-leden hoeven nooit te tekenen voor een geheimhoudingsplicht.

 

Lid voor een half jaar:

Ben jij maar voor korte tijd in Wageningen maar zou je wel graag in die tijd samen met NSW-ers willen nadenken over God? Voor jou hebben we het halfjaarskringlidmaatschap. Met dit lidmaatschap kan je een half jaar mee kringen met een NSW-kring. Onze kringen zijn eens in de twee weken op dinsdagavond vanaf 20.00h, en afhankelijk van de kring waarbij je wordt ingedeeld bespreek je met elkaar een bijbelgedeelte, een boekje of een thema.

Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar externus@navigatorswageningen.nl

Sponsoren