18 januari 2017

Banden

NSW heeft banden met verschillende verenigingen en organisaties binnen en buiten Wageningen. Hieronder vind je alle verenigingen en organisaties waar NSW een band mee heeft.

NSV

NSW is onderdeel van NSV, Navigators Studentenverenigingen landelijk. NSV is de landelijke, overkoepelende organisatie van alle Navigator verenigingen in Nederland. Het motto van NSV is het motto van NSW, namelijk ‘Christus kennen en hem bekend maken’. Er worden door NSV ook verschillende gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zoals Focusweekend, Songfestival of Zomerkamp.

Daarnaast ondersteunt NSV de staf van NSW. Ook levert NSV bijvoorbeeld kringmateriaal en leveren ze soms sprekers. Lees meer over NSV op: http://www.navigators.nl.

Hiernaast vind je de sites van alle andere Navigator-verenigingen in Nederland.

Netwerk Wageningen

Netwerk Wageningen is een groep studenten die wekelijks samenkomt om elkaar en Jezus te ontmoeten. Het hele jaar door is het mogelijk bij Netwerk betrokken te raken. Kom meer te weten over Netwerk Wageningen op: https://www.facebook.com/netwerk.wag/

Netwerk foto website

CV Wageningen

Binnen Wageningen bestaat er het CV-samenwerkingsverband. Hieronder vallen de christelijke verenigingen van Wageningen. Naast NSW zijn dat Ichthus, CSFR-DG en VGSW. Meerdere keren per jaar worden er gezamenlijke activiteiten georganiseerd: borrels, Praise&Prayer-avonden en een liftweekend. Lees meer over de andere verenigingen op: