Staf; waarom en wat zijn hun taken?

Hoewel de studenten van NSW heel goed de vereniging kunnen runnen, is er voor een vereniging met inhoudelijke doelen meer nodig. Een groep studenten vernieuwt zich ongeveer iedere 4 jaar. Hierdoor is het niet vanzelfsprekend dat een vereniging op koers blijft, het geheugen is immers relatief kort.

Binnen NSW is er de staf die zich inzet voor de missie en die investeert in de ontwikkeling van de leden op geloofsgebied. De staf werkt meerdere jaren voor de vereniging om zo de kwaliteit en continuïteit van het werk te waarborgen.

Stafleden investeren in de leiders van de vereniging, de kleine groepen en begeleiden studenten persoonlijk. Ze dragen zorg voor de koers en identiteit van de vereniging, zodat de Navigators doen waar ze voor geroepen zijn – aan anderen doorgeven wat ze geleerd hebben op zo’n manier dat zij het ook weer aan anderen gaan doorgeven.

Het werk van de staf wordt gefinancierd uit giften van studenten, oud-leden en ouders.

Herm

opwekking foto

Ik ben vanaf september 2016 begonnen als Staf in Wageningen. Het is voor mij een nieuw avontuur met mooie uitdagingen. Ik werk nu vier dagen voor NSV en ben daarnaast betrokken met Netwerk Wageningen, mentoring van leden en fondswerving. Daarnaast mag ik in het mooie Wageningen ontdekken wat de prachtige plekjes hier zijn. Ik ben afgelopen jaren lid geweest bij Navigators in Utrecht. Nu mag ik studenten hier meenemen in hun zoektocht met God. Mijn gebed als ik naar werk ga is: “dat leden iets mogen betekenen voor mensen in hun omgeving en dat ze mogen weten dat ze waardevol en geliefd zijn in Gods ogen.”
Naast het werk geniet ik van sporten, lezen, ben ik enthousiast over Alpha, afspreken met familie en vrienden. Als 27-jarige jongvolwassen man, geboren in Leiden en terecht gekomen in Wageningen, mag ik het avontuur aangaan. Elke dag ga ik met plezier naar werk, loop ik soms tegen uitdagingen aan en mag ik ontdekken wat God wil doen op deze plek.